کف سابی

 Grinding floor/ marble Grinding

ساب زدن کف.
عملیات ساییدن سطح سنگ  نصب شده بر روی کف یا   با دستگاه کف سابی.
کف سابی به منظور همتراز کردن و یک پارچه گی اختلاف سطح های میلیمتری لبه سنگ های چیده شده و و برطرف کردن خط و خش های بوجود آمده و همچنین زوددن ملات مانده بر روی کف بعد از نصب سنگ و در خاتمه کار انجام می گردد.
کف سابی قبل از پولیش کاری سنگ انجام می گردد . و  ترک ها و منافذ ریز سطح سنگ را پر می کند.
کف سابی برای احیاء سطوح قدیمی و کار کرده یعنی بر طرف کردن جرم روی سنگ و بتن  یا لکه و کثیفی و خط و خش ها بوجود آمده حین بهره برداری نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
کفسابی توسط دستگاه کف سابی و توسط یک نفر کف ساب و کمک‌کف ساب  انجام می گردد.
گاهی کف سابی را سنگ سابی هم می خوانند.

کف سابی به دو صورت خشک و تر انجام می گیرد . در نوع تر از آب برای جلوگیری از پراکنده شده غبار حاصل از سائیدن استفاده می شودو در نوع خشک دستگاه مجهز به مکنده های مخصوص می باشد.
ساب زنی در دو روش ساب زنی معمولی و ساب زنی ایتالیائی انجام می گیرد.

در هر کفسابی 8 تا 10 دور سابزنی صورت می گیرد که با لقمه های مختلف انجام می شود. شروع سابزنی  با لقمه با شماره پائین مثل  46 انجام می گردد که به منظور رفعه ناهمواری ها به کار می رود. وبعد با لقمه با شماره بالاتر مثل  60  که برای پر کردن درزها استفاده می شود.
در انتها سابزنی با لقمه 120، 600 و 800 یا با لقمه ایتالیایی صورت می گیرد که سبب براق شدن سنگ ها می شود.

پسآب مربوط به کارباید جمع آوری شده و محل نظافت شود. پساب را نباید در کفشو و راه آب و راه فاضلاب ریخت. معمولا فردی که به عنوان کمک کفساب در محل حاضر می شود، وظیفه جمع کردن پساب را بر عهده دارد.
پس از کف سابی باید ناهمواری های سنگ از بین برود . و همچنین کناره های دیوار که دسترسی دستگاه به آن ها ممکن نیست باید با دستگاه کف ساب دستی ساب زنی می شود.

قیمت کف سابی

قیمت کف سابی بصورت متر مربع است و به مواد زیر بستگی دارد :

  • نوع سنگ
  • تعداد مرتبه ساب زنی
    به ترتیب ارزانترین موزائیک ، سرامیک ، سنگ تراورتن ، سنگ گرانیت گرانترین می باشد.
  • میزان همتراز بودن لبه های سنگ
  • میزان آلودگی و جرم چسبیده به سنگ شامل ملات ، رنگ ، چربی و مواد دیگر
  • نوع و کیفیت لقمه ها مورد استفاده
  • نوع ساب زنی
  • نوع دستگاه ساب زنی

دستگاه کف سابی

 

 

 

Posted on